BÜTÜN BÖLÜMLERİMİZ İÇİN;

KURUMLARASI YATAY GEÇİŞ İLE FAKÜLTEMİZE YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ. (6 SAYFA)

DEĞERLENDİRMELER Genel Ağırlıklı Not Ortalaması x (ÖSYS Yerleştirme Puanı / Programın Taban Puanı)  FORMULÜ İLE HESAPLANAN PUANLARA GÖRE YAPILMIŞTIR. PROGRAMIN TABAN PUANI ÖĞRENCİNİN İLGİLİ YILDAKİ MERKEZİ SINAV PUAN TÜRÜNE GÖRE HESAPLANMIŞTIR.

LİSTEDE İSİMLERİ OLAN ÖĞRENCİLER, 6 EYLÜL 2021-10 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA 5 ADET FOTOĞRAF VE KİMLİK FOTOKOPİSİYLE ŞAHSEN KAYIT YAPTIRABİLECEKLERDİR.

YEDEK LİSTEDEN KAYIT YAPILMAMASI HALİNDE YERİNE KAYIT ALINMAYACAKTIR.

BAŞVURU EVRAKLARINDA BELGELERİNİN ASILLARI OLMAYAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT ESNASINDA BELGELERİNİN ASILLARINI TESLİM ETMELERİ GEREKLİDİR.

AYRICA ÖĞRENCİLER KAYITLI OLDUKLARI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNDAN ALACAKLARI YATAY GEÇİŞİNE ENGEL BİR DURUM OLMADIĞINA DAİR BELGENİN ASLINI KAYIT SIRASINDA TESLİM EDECEKLERDİR.