HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2.SINIF KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 3.SINIF KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

EBELİK BÖLÜMÜ 2.SINIF KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

EBELİK BÖLÜMÜ 3.SINIF KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ 2.SINIF KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ 3.SINIF KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

DEĞERLENDİRMELER Genel Ağırlıklı Not Ortalaması x (ÖSYS Yerleştirme Puanı / Programın Taban Puanı)  FORMULÜ İLE HESAPLANAN PUANLARA GÖRE YAPILMIŞTIR. PROGRAMIN TABAN PUANI ÖĞRENCİNİN İLGİLİ YILDAKİ MERKEZİ SINAV PUAN TÜRÜNE GÖRE HESAPLANMIŞTIR.

LİSTEDE SONUCU ASIL OLARAK BELİRTİLEN ÖĞRENCİLER, 31 AĞUSTOS - 3 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA 5 ADET FOTOĞRAF VE KİMLİK FOTOKOPİSİYLE ŞAHSEN KAYIT YAPTIRABİLECEKLERDİR.

ASIL LİSTEDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİN İLGİLİ TARİHLERDE KAYIT YAPTIRMAMASI DURUMUNDA YEDEKTEN HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ 3 EYLÜL 2021 TARİHİNDE SAYFAMIZDA İLAN EDİLECEKTİR.

BAŞVURU TARİHLERİ SONRASINDA FAKÜLTEMİZE ULAŞAN EVRAKLAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAMIŞTIR.

BAŞVURU EVRAKLARINDA BELGELERİNİN ASILLARI OLMAYAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT ESNASINDA BELGELERİNİN ASILLARINI TESLİM ETMELERİ GEREKLİDİR.

AYRICA ÖĞRENCİLER KAYITLI OLDUKLARI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMUNDAN ALACAKLARI YATAY GEÇİŞİNE ENGEL BİR DURUM OLMADIĞINA DAİR BELGENİN ASLINI KAYIT SIRASINDA TESLİM EDECEKLERDİR.