2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz döneminde staj yapacak öğrenciler Staj Beyan Formunu buradan indirip imzaladıktan sonra This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine mail olarak yada posta yoluyla Fakültemize gönderebilirler.

Staj Beyan Formu Fakültemize iletildikten sonra öğrencilerin Sigorta Girişleri yapılacaktır. Bazı sağlık kuruluşları daha önceden kabul edilen staj başvurularını iptal ettiğinden ilgili kurumla görüşerek Staj Beyan Formununun gönderilmesi daha uygun olacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik Bölümlerinde yaz stajı yapamayan öğrenciler yaz stajlarını dönem arasında veya gelecek yaz dönemlerinde toplu olarak yapabileceklerdir. Beslenme ve Diyetetik Bölümünde yaz stajı yapamayan öğrenciler dönem içinde eksik stajlarını tamamlayabilirler.

Yaz Stajı yapacak öğrencilerin Sağlık Bakanlığınca belirlenen Kovid-19 Pandemisinde Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberine uyması gereklidir.

Staj Beyan Formu