Fakültemizde Yaz Stajı yapacak Hemşirelik - Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencileri yaz stajını aşağıda belirtilen hususlara göre yapacaktır.

Yaz Stajı Başlama Tarihi : En Erken 3 Haziran 2019 (bu tarihten sonrada yaz stajına başlanabilir)

Yaz Okulunda Ders Alacaklar için Yaz Okulu Eğitim Öğretim Dönemi : 8 Temmuz - 29 Ağustos 2019

Aşağıdaki staj formlarının çıktısı alınıp işveren ve staj yapılan yer kısmı hariç doldurulacaktır. Doldurulan formlar Dekanlık tarafından onaylanmak üzere Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir. Teslim edilen formlar tasdik edildikten sonra yine Öğrenci İşlerinden alınıp hastaneye verilecektir.

Staj Bilgileri kısmını başvuru yaptığınız hastanelerde boş kontenjan bulmanız halinde doldurmanız gerekmektedir. Aksi halde reddedilen her başvuru için ayrı ayrı form vermeniz gerekecektir.

İmzalı formlarını teslim alan öğrencilerimiz staj yapacakları yerlere bu formları onaylatıp Staj Başlama Tarihinden en az 1 hafta önce Öğrenci İşleri Birimine teslim edecektir.

Yeşil Kartlı öğrenciler Mali İşler Biriminde Semih Selçuk POLAT'a bilgi verecektir.

Hemşirelik Üst Yazı

Hemşirelik Bölümü Staj Formunu buradan indirebilirsiniz

Beslenme ve Diyetetik Üst Yazı

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Staj Formunu buradan indirebilirsiniz.

STAJ SÖZLEŞMELERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. (SÖZLEŞME ÖDEME YAPACAK KAMU-ÜNİVERSİTE HASTANELERİ İÇİN GEREKLİDİR. HASTANE TARAFINDAN ÖDEME YAPILMAYACAKSA ZORUNLU DEĞİLDİR.)