BAHAR DÖNEMİ STAJ FORMU

STAJ TARİHLERİ 11 ŞUBAT - 17 MAYIS ARASINDA TOPLAM 42 İŞ GÜNÜDÜR.

ELEKTRONİK İMZALI ÜST YAZILAR

3 STAJI AYNI YERDE YAPACAKLAR İÇİN

ÇOCUK VE ERİŞKİN STAJINI AYNI YERDE YAPACAKLAR İÇİN

TBS STAJI İÇİN

ÇOCUK STAJI İÇİN

ERİŞKİN STAJI İÇİN

ÖĞRENCİLERİMİZ FORMU İŞVEREN KISMI HARİÇ DOLDURACAKTIR. FORMLAR DOLDURULDUKTAN SONRA ÜST YAZI İLE BİRLİKTE STAJ YAPILACAK YERE ONAYLATTIRILIP AYDINLIK BİR ORTAMDA ÜZERİNE GÖLGE DÜŞÜRMEDEN FOTOĞRAFINI ÇEKİP    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. VEYA   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR. 3 STAJINI AYRI YERLERDE YAPANLAR FORMLARINI AYRI AYRI ONAYLATTIRACAKTIR.

KASTAMONUDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPMASINA GEREK YOKTUR. KASTAMONU STAJ YAPACAKLAR ARŞ.GÖR. FUNDA IŞIK'IN MAİL ADRESİNE This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. BİLGİ VEREBİLİRLER.