BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ YÜZ YÜZE YAPILACAK UYGULAMA DERSLERİYLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

YÜZ YÜZE EĞİTİME KATILACAK 4.SINIF BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜM ÖĞRENCİLERİ DAHA ÖNCE OLDUĞU GİBİ BÖLÜM HOCALARIYLA İRTİBAT HALİNDE OLACAKLARDIR.

AŞAĞIDA YER ALAN DİLEKÇE VE BEYAN FORMLARINI MAİL İLE BELİRTİLEN DERS HOCALARINA GÖNDERECEKLERDİR.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ. (DERSE DEVAM EDECEK BÜTÜN ÖĞRENCİLER DOLDURUP İMZALAYARAK DERS HOCASININ MAİL ADRESİNE GÖNDERECEKLERDİR.)

ERİŞKİN HASTALIKLARI KLİNİK STAJI DERS ÖĞRETİM ELEMANI: ÖĞR.GÖR.KEVSER KARLI   (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

ÇOCUK HASTALIKLARI KLİNİK STAJI II  DERS ÖĞRETİM ELEMANI: ÖĞR.GÖR.MÜCAHİT MUSLU  (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ STAJI II DERS ÖĞRETİM ELEMANI: DYT. TÜRKER İHSAN DEMİRTAŞ (e-mail: tidemirtasThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

KLİNİK UYGULAMA SAĞLIK DURUMU BEYAN FORMU İÇİN TIKLAYINIZ (DERSE DEVAM EDECEK BÜTÜN ÖĞRENCİLER DOLDURUP İMZALAYARAK YUKARIDA MAİL ADRESLERİ VERİLEN DERS HOCASININ MAİL ADRESİNE GÖNDERECEKLERDİR.)

DERSLERE DEVAM EDEMEYECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ KAYIT DONDURMA İŞLEMLERİNİ DİLEKÇE İLE YAPABİLECEKLERDİR. KAYIT DONDURMA DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ.