HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ YÜZ YÜZE YAPILACAK UYGULAMA DERSLERİYLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

BİLGİLENDİRME METNİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. (MUTLAKA OKUYUNUZ)

Öğrencilerimiz uygulama dersleriyle ilgili bilgilendirme metninde belirtilen mail adreslerinde bilgileri verilen ders sorumlu öğretim elemanlarıyla iletişim sağlayacaklardır.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ. (DERSE DEVAM EDECEK BÜTÜN ÖĞRENCİLER DOLDURUP İMZALAYARAK BİLGİLENDİRME METNİNDE BİLGİLERİ VERİLEN DERS HOCASININ MAİL ADRESİNE GÖNDERECEKLERDİR.)

KLİNİK UYGULAMA SAĞLIK DURUMU BEYAN FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

NOT: (ŞEHİR DIŞINDA UYGULAMAYA GİDECEK ÖĞRENCİLER KLİNİK UYGULAMA SAĞLIK DURUMU BEYAN FORMUNU   DOLDURUP İMZALAYARAK SAĞLIK RAPORUYLA BİRLİKTE BİLGİLENDİRME METNİNDE BİLGİLERİ VERİLEN DERS HOCASININ MAİL ADRESİNE GÖNDERECEKLERDİR.

KASTAMONU'DA UYGULAMA DERSLERİNE DEVAM EDECEK ÖĞRENCİLERİMİZ OKULA GELDİKLERİNDE BEYAN FORMLARINI DOLDURACAKLARDIR. KASTAMONU'DA UYGULAMAYA ÇIKACAK ÖĞRENCİLER YUKARIDA BELİRTİLEN DİLEKÇEYİ DERS HOCASINA MAİL OLARAK GÖNDERECEKTİR. ANCAK KASTAMONU'DA UYGULAMAYA ÇIKACAK ÖĞRENCİLERİN HASTANE VE DİĞER KURUMLARA BAŞVURMASI GEREKLİ DEĞİLDİR.

DERSLERE DEVAM EDEMEYECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ KAYIT DONDURMA İŞLEMLERİNİ ÖĞRENCİ İŞLERİNE DİLEKÇE GÖNDEREREK GERÇEKLEŞTİREBİLECEKTİR.KAYIT DONDURMA DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.